Welkom op mijn blog!

Na inmiddels al zo’n 15 jaar actief te zijn in de sector ‘Zonwering en Outdoor Living’ wordt het tijd om de opgedane kennis en ervaring met u te delen. Inspiratie opdoen begint immers tegenwoordig vooral via internet. Het is goed om op deze manier een beeld van het aanbod, de mogelijkheden, de uiteenlopende kwaliteiten en diversiteit in aanbieders te krijgen. Deze eerste oriëntatie via internet stuurt u een bepaalde richting in zonder dat u uit uw luie stoel hoeft te komen, het stuurt u min of meer al de richting in die bij u past.

Dagelijks krijgen wij vraag van onze klanten naar een product dat men wil aanschaffen. Nog veel te weinig vraagt de klant naar een concept of oplossing. Dit besef leeft vaak niet. Men oriënteert zich via het internet, ziet een product bij een kennis of ervaart de functionaliteit van een product op vakantie; dit kunnen aanleidingen zijn waarom iemand dat betreffende product wenst. Wij van Avalon – Exclusive Outdoor Solutions te Eindhoven vinden het belangrijk dat u zich bewust bent van de vele mogelijkheden die er zijn op het gebied van outdoor living – en de daarbij behorende eigenschappen op het gebied van zon- en regenwering – en de beslissingen en keuzes die gemaakt dienen te worden bij de aanschaf van een duurzame oplossing voor de woning.

Daarnaast vinden wij het belangrijk om u aan het denken te zetten door het stellen van de volgende vragen: Waarom een (flexibele) overkapping of waarom een zonnescherm? Wat is het doel? Wat zijn uw wensen en verwachtingen, wat vindt u belangrijk bij de aanschaf van een dergelijk product? Hoe is de situatie?

Alvorens een maatwerk-oplossing aan te kunnen bieden, inventariseren wij de wensen en situatie. We zien te vaak dat een consument al denkt te weten wat men wil, echter niet inziet wat men eigenlijk echt nodig heeft.

Omdat we in het eerste adviesgesprek in onze showroom niet alles kunnen vertellen wat we in de loop der jaren aan informatie, ervaring en kennis hebben opgedaan, willen we u via blogs alvast informeren over de onderwerpen die voor u van toepassing zijn, u aan het denken zetten, u inspireren door de mooiste interieurs en succesverhalen te presenteren en u van handige tips te voorzien.

We hopen u op deze wijze te interesseren voor ons vakmanschap en de werkwijze waarin wij ons onderscheiden. Uiteindelijk hopen wij zo ons steentje bij te dragen aan het realiseren van meer leefcomfort voor u, uw gezin zowel in als om de woning.

Samen met ons vindt u dan ook alles wat u nodig heeft om de juiste keuze(s) te kunnen maken om van uw huis het perfecte thuis te maken.

Groet,
Danielle van Lieshout