Wat zijn exclusieve buitenverblijven?

Een exclusief buitenverblijf is het ideale verlengstuk van uw woning en kan op diverse manieren uitgevoerd worden. Als een prachtig poolhouse, een bijzonder tuinkantoor, een heerlijke kookstudio of een ontspannen wellness-ruimte. Met een exclusief buitenverblijf ervaart u het buitenleven als nooit tevoren: stijlvol en in luxe. Het is de plek waar u, alleen of samen geheel tot rust kunt komen. En laat de temperatuur het toe, dan behoort zelfs het inrichten tot een compleet verblijf voor uw gasten tot de mogelijkheden. Een buitenverblijf waarbij alle details tot in de puntjes zijn uitgevoerd vindt u bij Avalon. Van het maatwerkadvies in onze sfeervolle showroom tot en met de kwalitatieve montage op locatie bent u bij Avalon in goede handen.

Grenzeloze mogelijkheden

Uw maatwerk-buitenverblijf kunt u laten voorzien van een vast dak van glas of van een flexibel zonwerend systeem zoals een vouwdak of een lamellendak. Daaronder kunnen (deels) vaste wanden, schuifwanden of louvrepanelen worden geplaatst voor een optimaal comfort. De mogelijkheden in exclusieve buitenverblijven bij Avalon zijn legio. Elk uniek kwaliteitsproduct uit ons ruime assortiment kenmerkt zich door de sterkte van de structuur (of statica), de dikte van het geëxtrudeerde aluminium, de fraaie afwerking en onzichtbare bevestigingsmaterialen. Met een comfortabele bediening, luxe opties op het gebied van verlichting en met functionele onderbouwelementen maakt u het buitenverblijf van uw dromen tot een exclusief geheel.

Luxe buitenverblijven

Een modern buitenverblijf geeft uw tuin een exclusieve uitstraling. Met een maatwerk buitenverblijf voorzien van bijvoorbeeld warmtestralers, ledverlichting en glazen schuifwanden geniet u het hele jaar door van uw tuin, ook als het wat kouder wordt. U kunt dus zelfs in de winterperiode heerlijk tot rust komen op uw favoriete plek, compleet in stijl en in perfecte harmonie. Met onze luxe buitenverblijven spelen we in op de huidige trends met oog voor kwaliteit, exclusiviteit en een hoog afwerkingsniveau. Exclusieve buitenverblijven laten u optimaal genieten van uw eigen omgeving en geven u de extra ruimte waar u wellicht naar op zoek bent. De elegantie van onze buitenverblijven in combinatie met alle mogelijke luxe nodigen uit om vaker naar buiten te gaan en te genieten van speciale momenten voor uzelf én voor elkaar.

Geheel naar eigen wens

Iedere situatie is anders en dat maakt de uitdaging in sommige tuinen net wat groter. Maar bij Avalon gaan we alle uitdagingen graag aan en komen we met u altijd tot een passende oplossing! We vinden het belangrijk dat uw buitenverblijf perfect bij u past en we er zorgen er voor dat het in al uw wensen voorziet. We nemen dan ook de tijd om te komen tot het buitenverblijf van uw dromen. Van het eerste adviesgesprek in onze inspirerende showroom tot en met de montage door onze vakmensen: alle aspecten worden uitgebreid met u gecommuniceerd. Zo bent u op de hoogte van alle stappen en verzorgen we een helder proces. Bij Avalon bent u verzekerd van maatwerk en aandacht.

Meer weten over onze exclusieve buitenverblijven?

Nu u weet wat exclusieve buitenverblijven zijn, bent u misschien geprikkeld om de mogelijkheden voor uzelf te onderzoeken. Wilt u maximaal genieten van een comfortabel (buiten)leven in luxe en bent u geïnteresseerd in één van onze exclusieve buitenverblijven? Neem dan contact met ons op. Ook kunt u online een afspraak maken voor een adviesgesprek in onze showroom. We voorzien u graag van informatie én inspiratie.