Wat zijn de voordelen van luxe buitenverblijven?

Heeft u wel eens gedroomd van een exclusief buitenverblijf in uw buitenruimte, maar twijfelt u nog of het wel echt iets voor u is? Laat u overtuigen door de voordelen die een luxe buitenverblijf u kan bieden. Daarom geven we u graag antwoord op de vraag: wat zijn de voordelen van luxe buitenverblijven?

Hoogwaardige kwaliteit

Een exclusief buitenverblijf staat synoniem aan hoogwaardige kwaliteit. Denk aan elegante luxe, ultiem comfort en een hoogwaardige stijl om jarenlang van te genieten. Avalon gebruikt uitsluitend materialen van hoge kwaliteit voor de uitvoering van de buitenverblijven, om een comfortabel leefklimaat in uw tuin op lange termijn te creëren. Uiteraard is ook bij luxe buitenverblijven periodiek onderhoud benodigd, maar dankzij de kwalitatieve duurzame onderdelen blijft slijtage lang uit en kunt u jarenlang zorgeloos genieten.

Het hele jaar door genieten van uw tuin

Een luxe buitenverblijf zorgt ervoor dat u het hele jaar door geniet van uw prachtige tuin. In de herfst en winter zitten we normaal gesproken echter veel minder in onze tuin ten opzichte van de zomer. Dat is erg zonde en met een exclusief buitenverblijf ook gelijk verleden tijd. Geniet vier seizoenen lang van uw tuin. Zijn de weersverwachtingen niet erg goed, maar had u graag buiten willen dineren? Een exclusief buitenverblijf leent zich er perfect voor om tijdens de meest slechte weersomstandigheden toch een comfortabel buitengevoel te creëren.

Geheel naar eigen wens

Iedereen geeft op een eigen manier invulling aan het buitenleven. Avalon werkt daarom graag samen met u aan het buitenverblijf van uw dromen. Uw luxe bijgebouw wordt geheel volgens uw wensen op maat gemaakt en is uit te breiden met diverse kwalitatief hoogstaande accessoires.

Zorg bijvoorbeeld voor de juiste lichtinval met onze kantelbare lamellen of creëer maximale openheid door het waterdichte vouwdak in te sturen, breng sfeer tot leven met onze exclusieve verlichting of realiseer een aangenaam binnenklimaat met onze fijne terrasheaters. Over de praktische uitvoering van uw wensen hoeft u zich geen zorgen te maken: wij zorgen ervoor dat deze geheel in orde komen, zodat u onbezorgd kunt genieten.

Schuifwanden zijn mogelijk

Vindt u het belangrijk dat u in uw luxe buitenruimte nog steeds de verbinding voelt met de natuur? Dat kan met onze tranparante of flexibel instelbare verticale of horizontale wanden. Voor meer comfort kunt u het buitenverblijf laten voorzien van vaste wanden, glazen schuifwanden of schuifbare en kantelbare louvre-panelen. Al naar gelang uw wensen rondom privacy en weersinvloeden zoals invallend zonlicht, wind of regeninslag, kunt u deze accessoires naar wens open of dicht schuiven en de kantelbare lamellen van de louvre-panelen openen of sluiten. De wanden geven uw verblijf een ruimtelijk gevoel, bieden meer licht én geven u het gevoel echt buiten te zijn.

Vergroot uw woonoppervlakte

Met een exclusief buitenverblijf vergroot u uw huidige woonoppervlak en daarmee uw leefruimte. Zo kunt u van het buitenverblijf zelfs een tuinkantoor maken. Hierdoor houdt u gemakkelijk werk en privé gescheiden en kunt u in alle rust uw werkzaamheden uitvoeren. Of creëer een heerlijke plek om buiten te eten of om tot rust te komen, om familie of vrienden te ontmoeten of zelfs om te ontspannen in een eigen luxe poolhouse.

Meer weten over onze exclusieve buitenverblijven?

Nu u weet wat de voordelen van luxe buitenverblijven zijn, wilt u misschien meer informatie. Wilt u maximaal genieten van een comfortabel (buiten)leven in luxe en bent u geïnteresseerd in één van onze exclusieve buitenverblijven? Neem gerust contact met ons op. Ook kunt u online een afspraak maken voor een adviesgesprek. We voorzien u graag van informatie én inspiratie.