Wat kosten exclusieve buitenverblijven?

Het komen tot het buitenverblijf van uw dromen is een uitgebreid proces. Tijdens dit proces bespreekt u al uw wensen met ons en maken wij deze graag met liefde en expertise werkelijkheid. Van het eerste adviesgesprek tot en met de montage door onze experts: alle aspecten worden uitgebreid met u gecommuniceerd. Natuurlijk beantwoorden we ook uw vraag: wat kosten exclusieve buitenverblijven?

Investering

Een exclusief buitenverblijf is een investering in comfort, stijl, extra leefruimte en jarenlang genieten. Het is dan ook niet zomaar een overkapping of tuinkamer. Onze buitenverblijven worden gemaakt van hoogstaande kwaliteit, waardoor we exclusiviteit en een hoogwaardige uitstraling garanderen.

Bij Avalon bent u verzekerd van maatwerk en aandacht! Kiest u voor glaswanden, heaters, kantelbare shutterpanelen, een extra bergruimte of sfeervolle verlichting? Het is allemaal mogelijk met onze prachtige oplossingen. Door de ontelbare uitbreidingsmogelijkheden is het haast onmogelijk om aan te geven wat de investering voor uw droomverblijf zal zijn.

Om u toch een klein beetje houvast te bieden, kunnen wij op basis van onze ervaringen een indicatie geven van de kosten. De investering zal naar verwachting tussen de 30.000 en 100.000 euro bedragen. Wilt u graag een nauwkeurigere indicatie? Op basis van uw wensen, die we inventariseren in een adviesgesprek in onze sfeervolle showroom, kunnen we u een nauwkeurige indicatie van uw investering geven.

Kwalitatief hoogstaande accessoires

Buitenverblijven in uw tuin zijn het hele jaar door fijn. In de warmere periode bent u verzekerd van de voordelen van een waterdicht vouwdak dat weg te schuiven is voor maximale ventilatie. Kiest u voor een lamellendak dan kunt u door het kantelen van de lamellen zorgen voor een heerlijke luchtstroom, waardoor de temperatuur aangenaam blijft. Maar tijdens de herfst of winter bent u misschien wel toe aan een meer behaaglijk gevoel dankzij terrasverwarming en sfeervolle ledverlichting. Luxe accessoires als glazen schuifwanden of shutterpanelen maken uw luxe buitenverblijf natuurlijk helemaal tot een droomverblijf, maar zijn uiteraard wel van invloed op de totale investering.

Meer weten over onze exclusieve buitenverblijven?

Nu u een beeld heeft van wat luxe buitenverblijven indicatief kosten, bent u wellicht op zoek naar uitgebreidere informatie. Wilt u maximaal genieten van een comfortabel (buiten)leven in luxe en bent u geïnteresseerd in één van onze exclusieve buitenverblijven? Neem gerust contact met ons op. Ook kunt u online een afspraak maken voor een adviesgesprek. We voorzien u graag van informatie én inspiratie.