Poolhouse

Ervaar het ultieme vakantiegevoel in eigen tuin!

Contact opnemen

Poolhouse

Heerlijk in alle luxe ontspannen in uw tuin na een frisse duik in het zwembad? Met een maatwerk poolhouse ervaart u het Ibiza-gevoel. Avalon installeert bij u in de tuin een extra leefruimte, waardoor u in stijl geniet van een verlenging van het buitenleven. Ga voor een verfrissende buitendouche of zoek de beschutting op bij de voor u ingerichte zitlounge. Dit wordt ongetwijfeld uw favoriete plek in de tuin.

Bij ons start iedere oriëntatie altijd met een persoonlijk adviesgesprek waarin we samen tot het poolhouse van uw dromen komen.

Een poolhouse is maatwerk

Onze ervaring leert ons dat iedere klant specifieke wensen en behoeften heeft. Bij Avalon – Exclusive Outdoor Solutions begrijpen we dan ook dat het om veel meer draait dan het product alleen. Het is een combinatie van factoren. Het begint natuurlijk bij een advies op maat, waarbij we graag de tijd nemen om – na het inventariseren van uw wensen – te komen tot de juiste oplossing. En een kwalitatief maatwerkproduct vergt natuurlijk veel aandacht: van kwalitatief inmeten tot en met een vakkundige montage op locatie door eigen monteurs. Kortom: kwaliteit, toegevoegde waarde en ontzorging voor u als klant. Uiteraard vullen we dit traject graag samen met u in.

De exclusieve buitenverblijven van Avalon zijn niet alleen stijlvol maar zeker ook functioneel en kunnen volledig naar wens worden ingericht, bijvoorbeeld als eetkamer voorzien van een buitenkeuken, als chillruimte voorzien van een heerlijke loungeset en als wellness ruimte met bijvoorbeeld een jacuzzi en comfortabele relaxfauteuils. Bij de inrichting van een poolhouse kunt u deze aspecten in overweging nemen en indien gewenst een combinatie maken. Avalon levert geen standaardoplossing, maar te allen tijde een buitenverblijf op maat.

Corradi Imago Poolhouse
Poolhouse Corradi Imago

Afhankelijk van uw wensen kunt u het poolhouse volledig afsluitbaar maken en regelt u de mate van privacy en beschutting tegen wind, regen en zon helemaal zelf. Denk bijvoorbeeld aan de flexibiliteit van het daksysteem. Een flexibel vouwdak of lamellendak zorgt voor de optimale zon- en regenwering en de juiste lichtinval. Dit resulteert in nog meer comfort op bijvoorbeeld warme zomerdagen en zwoele avonden en biedt een groot voordeel ten opzichte van een poolhouse met een permanent dicht dak.

Ook de onderbouwelementen zoals glazen schuifwanden, kantelbare louvreframes en screens zorgen niet alleen voor een unieke sfeer en stijl die past bij uw tuin en woning, maar geven ook die extra functionaliteit aan de ruimte. Hierdoor geniet u gedurende een lange periode van het jaar van een comfortabel en sfeervol poolhouse.

Ook kunt u het buitenverblijf verder uitbreiden met stopcontacten, geluidsboxen, terrasheaters en LED verlichting (warm wit en/of RGB). Het buitenverblijf kent een eigen unieke vloerconstructie waar naar wens een luxe keramische tegelvloer of een houten terrasvloer te realiseren is.

Met deze modulaire oplossingen kunt u ook op een later moment nog het poolhouse afsluiten met wanden of aanvullen met andere elementen. Avalon denkt graag met u mee en voorziet u van een uitgebreid en passend advies.

Fraaie louvreframes als afsluiting

Verrijk uw poolhouse met louvreframes, als stijlvolle afsluiting van het buitenverblijf. Ze zijn leverbaar in hout en aluminium en zowel met vaste als kantelbare lamellen. U heeft keuze uit vele framekleuren, zowel in matte als structuurlak.

Louvreframes kunnen ook dienen als afscheiding van een ruimte binnen het poolhouse, bijvoorbeeld een aparte kleedruimte. Het kantelbare aspect van de louvres zorgt voor zowel privacy als ruimtelijkheid.

Poolhouse schuifpanelen

Kies voor de Corradi Imago als poolhouse

Het buitenverblijf Corradi Imago is perfect als poolhouse. Het biedt een zeer hoge kwaliteit en de lamellen kunnen een grote overspanning aan, namelijk een lengte van maar liefst 500 cm. Dit is uniek in de markt! De maximale maatvoering van de Corradi Imago op vier staanders is 630 x 500 cm. Het buitenverblijf is overigens ook in gekoppelde uitvoering mogelijk, wat het geheel tot een nog groter poolhouse maakt. Het frame is ook leverbaar in vele kleuren, waarbij zelfs een bi-colour uitvoering mogelijk is. Het lamellendak van de Imago is volledig waterdicht door de aanwezige splash guard waardoor opspattend water uit de goot geen kans krijgt. Kortom: Met de Corradi Imago geniet u maximaal van het buitenleven!

Het hele jaar door genieten in en om uw eigen poolhouse

Wanneer de zon niet schijnt, doet dat niets af aan de sfeerbeleving van uw poolhouse. In elk seizoen van het jaar geniet u van uw exclusieve buitenverblijf. Laat de temperatuur het niet toe om te genieten van uw zwembad? Dan zit u alsnog heerlijk comfortabel en beschut bij wind en regen. Door de vergaande luxe inrichting bent u te allen tijde van alle gemakken voorzien.

Natuurlijk wilt u eerst zelf ervaren hoeveel sfeer en rust een poolhouse met zich meebrengt. Wij nodigen u daarom van harte uit om een bezoek te brengen aan onze showroom.1`

Een poolhouse geeft uw tuin de wow-factor

Met een poolhouse geeft u uw tuin een kwaliteitsimpuls en creëert sfeer. Vanuit huis heeft u zicht op uw moderne poolhouse, het zwembad en de mooi verlichte tuin. Andersom geniet u vanuit uw poolhouse natuurlijk ook van het unieke zicht op uw tuin en woning. Dit nieuwe perspectief roept meteen een vakantiegevoel in eigen tuin op. Met name ’s avonds zodra het poolhouse, uw zwembad en de rest van de tuin verlicht zijn wordt er diepte en verbinding gecreëerd in uw tuin.

Waan u aan het strand in Bali onder een rieten parasol of denk terug aan die sfeervolle avond met gekleurde lampjes in dat verre oord. Een eigen resort bij huis? Met een poolhouse is dit geen droom, maar werkelijkheid.

Maak een afspraak voor uw eigen poolhouse

In een adviesgesprek bespreken we uw wensen en geven wij een op maat gemaakt advies. Zo ontbreekt het u in uw toekomstige poolhouse aan werkelijk niets. Maak direct een afspraak zodat we uw wensen zorgvuldig door kunnen nemen. Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact op met onze specialisten. Zij vertellen u hier graag meer over.