Historie - Avalon

Historie

Het bedrijf opende in 2006 voor het eerst haar deuren onder de naam Ambiance Zonwering Avalon. Avalon maakte vijftien jaar lang onderdeel uit van de winkelformule Ambiance Zonwering, een uniek landelijk samenwerkingsverband tussen zelfstandige vakspecialisten in zowel ‘Zonwering’ als ‘Outdoor Living’.

In deze periode heeft Avalon zich ontpopt tot een betrouwbare partner voor haar klanten met een uitstekende naam in de regio Eindhoven. In 2013 werd Avalon zelfs verkozen tot een van de beste 3 zonweringsbedrijven van Nederland.

Om haar klanten zo goed mogelijk te informeren over de nieuwste trends werd jaarlijks de prachtige showroom omgetoverd met de presentatie van eigentijdse oplossingen. Steeds meer werd zichtbaar dat het aandeel ‘Outdoor Living’ de overhand kreeg.

Recentelijk hebben eigenaren Danielle van Lieshout en Arthur Smulders besloten om zich volledig te gaan specialiseren in Outdoor Living en Window Solutions.

Klanten aan het woord

Op en top geregeld

Volgens afspraak op de juiste tijd aanwezig en na een kort overleg over de geplande werkzaamheden zijn de heren aan de slag gegaan. Een paar korte vragen over de afwerking van de bekabeling en mooi op tijd waren de werkzaamheden gereed. Nog even een korte instructie over de bediening en aansluitend een correcte oplevering van de geleverde en gemonteerde producten. Volgens afspraak hebben ze al het afval opgeruimd en alles meegenomen.

Onze vertrouwde leveranciers

logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo