Historie - Avalon

Historie

Het bedrijf opende in 2006 voor het eerst haar deuren onder de naam Ambiance Zonwering Avalon. Avalon maakte vijftien jaar lang onderdeel uit van de winkelformule Ambiance Zonwering, een uniek landelijk samenwerkingsverband tussen zelfstandige vakspecialisten in zowel ‘Zonwering’ als ‘Outdoor Living’.

In deze periode heeft Avalon zich ontpopt tot een betrouwbare partner voor haar klanten met een uitstekende naam in de regio Eindhoven. In 2013 werd Avalon zelfs verkozen tot een van de beste 3 zonweringsbedrijven van Nederland.

Om haar klanten zo goed mogelijk te informeren over de nieuwste trends werd jaarlijks de prachtige showroom omgetoverd met de presentatie van eigentijdse oplossingen. Steeds meer werd zichtbaar dat het aandeel ‘Outdoor Living’ de overhand kreeg.

Recentelijk hebben eigenaren Danielle van Lieshout en Arthur Smulders besloten om zich volledig te gaan specialiseren in Outdoor Living en Window Solutions.

Klanten aan het woord

Erg prettig, het resultaat mag er zijn!

Nadat we bij een ander bedrijf niet de hulp kregen die wij nodig achtten, zijn we bij Avalon uitgekomen. Wij zochten hulp bij het maken van een bouwkundige inbouwdetaillering voor de montage van buitenjaloezieën, dit zodat alles netjes in de spouw van onze metselwerk muren (nieuwbouwwoning) weggewerkt kon worden.

Voor onze wensen bleek geen kant en klaar systeem beschikbaar te zijn zonder dat de opbergbakken in de gevel zichtbaar waren. Na meerdere afspraken, belletjes en e-mails met Avalon hebben ze, in samenwerking met producent Roma, voor ons een maatwerkoplossing voorzien en deze is inmiddels gemonteerd. Het monteren ging soepel, alles ziet er prachtig uit en functioneert perfect. Kortom wij zijn heel tevreden klanten.

Aanbevelen: Ja

Ervaring met: Buitenjaloezieën

Dhr. P. vd K.,  8-8-2021

Onze vertrouwde leveranciers

logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo