Historie

Het bedrijf opende in 2006 voor het eerst haar deuren onder de naam Ambiance Zonwering Avalon. Avalon maakte vijftien jaar lang onderdeel uit van de winkelformule Ambiance Zonwering, een uniek landelijk samenwerkingsverband tussen zelfstandige vakspecialisten in zowel ‘Zonwering’ als ‘Outdoor Living’.

In deze periode heeft Avalon zich ontpopt tot een betrouwbare partner voor haar klanten met een uitstekende naam in de regio Eindhoven. In 2013 werd Avalon zelfs verkozen tot een van de beste 3 zonweringsbedrijven van Nederland.

Om haar klanten zo goed mogelijk te informeren over de nieuwste trends werd jaarlijks de prachtige showroom omgetoverd met de presentatie van eigentijdse oplossingen. Steeds meer werd zichtbaar dat het aandeel ‘Outdoor Living’ de overhand kreeg.

Recentelijk hebben eigenaren Danielle van Lieshout en Arthur Smulders besloten om zich volledig te gaan specialiseren in Outdoor Living en Window Solutions.

Klanten aan het woord

“Ik heb Avalon ervaren als een vriendelijke, professionele en betrouwbare partij!”

Ik ben erg blij dat ik heb gekozen voor het bedrijf Avalon voor het plaatsen van mijn terrasoverkapping. Vanaf het allereerste contact zijn mijn ervaringen zeer positief. Eigenaresse Daniëlle heeft alle tijd genomen om mijn wensen echt goed inzichtelijk te krijgen en daar een passend aanbod op uit te brengen. Maar ook de service bij het inmeten en plaatsen van de terrasoverkapping waren erg goed: zeer vriendelijke en professionele monteurs. Ook reageerden ze snel op e-mails met aanvullende vragen die ik nog had gedurende het traject. Ik zou Avalon echt van harte aanbevelen bij iedereen!

Aanbevelen: Ja

Ervaring met: Terrasoverkappingen, buitenzonwering (accessoires)

Mevr. L. B., 15-11-2021

 

Klik op het logo van Klantenvertellen en lees hoe onze klanten de samenwerking met Avalon beoordelen

Onze vertrouwde leveranciers

logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo