Historie - Avalon

Historie

Het bedrijf opende in 2006 voor het eerst haar deuren onder de naam Ambiance Zonwering Avalon. Avalon maakte vijftien jaar lang onderdeel uit van de winkelformule Ambiance Zonwering, een uniek landelijk samenwerkingsverband tussen zelfstandige vakspecialisten in zowel ‘Zonwering’ als ‘Outdoor Living’.

In deze periode heeft Avalon zich ontpopt tot een betrouwbare partner voor haar klanten met een uitstekende naam in de regio Eindhoven. In 2013 werd Avalon zelfs verkozen tot een van de beste 3 zonweringsbedrijven van Nederland.

Om haar klanten zo goed mogelijk te informeren over de nieuwste trends werd jaarlijks de prachtige showroom omgetoverd met de presentatie van eigentijdse oplossingen. Steeds meer werd zichtbaar dat het aandeel ‘Outdoor Living’ de overhand kreeg.

Recentelijk hebben eigenaren Danielle van Lieshout en Arthur Smulders besloten om zich volledig te gaan specialiseren in Outdoor Living en Window Solutions.

Klanten aan het woord

Meedenkend en uitstekende prijs/kwaliteit

Wij zochten een niet permanente overkapping van de tuin die zowel beschermt tegen zon als regen. Tevens wilden we geen dwarsbalk(en) over de tuin hebben op de momenten dat de overkapping niet in gebruik is. Avalon heeft uitstekend met ons meegedacht waarbij de dwarsbalk is vervangen door een bevestiging aan de muren links en rechts van de constructie. Vanaf het moment van eerste contact t/m de installatie is alles vlekkeloos en naar volle tevredenheid verlopen.

  • Aanbevelen? Ja
  • Ervaring met product:Textieldaken

Onze vertrouwde leveranciers

logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo