Onze Showroom - Avalon

Onze Showroom

Een investering die uw leven kan veranderen wilt u natuurlijk zelf eerst persoonlijk ervaren. Om u de mogelijkheden van Avalon optimaal te kunnen tonen hebben we diverse systemen gepresenteerd in onze ruime, sfeervolle showroom.

Daarnaast willen we graag weten welke zaken voor u belangrijk zijn. Een gesprek met één van onze adviseurs gaat daarom niet alleen over het product, maar dient ook om u beter te leren kennen, zodat onze medewerkers samen met u kunnen komen tot de best passende invulling voor uw situatie.

Natuurlijk bent u van harte welkom om vrijblijvend onze showroom te bezoeken om een beeld te krijgen van de vele mogelijkheden. We leiden u dan graag even rond. Voor een adviesgesprek op maat werken we uitsluitend op afspraak. Zo weet u zeker dat onze adviseurs uitgebreid de tijd voor u kunnen nemen om samen met u, onder het genot van een heerlijk kopje koffie, uw wensen in kaart te kunnen brengen.

Openingstijden

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag 11:00 – 17:30
  • Woensdag 11:00 – 17:30
  • Donderdag 11:00 – 17:30
  • Vrijdag 11:00 – 17:30
  • Zaterdag 10:00 – 15:00
  • Zondag Gesloten

Adviesgesprek uitsluitend op afspraak

Klanten aan het woord

Erg prettig, het resultaat mag er zijn!

Nadat we bij een ander bedrijf niet de hulp kregen die wij nodig achtten, zijn we bij Avalon uitgekomen. Wij zochten hulp bij het maken van een bouwkundige inbouwdetaillering voor de montage van buitenjaloezieën, dit zodat alles netjes in de spouw van onze metselwerk muren (nieuwbouwwoning) weggewerkt kon worden.

Voor onze wensen bleek geen kant en klaar systeem beschikbaar te zijn zonder dat de opbergbakken in de gevel zichtbaar waren. Na meerdere afspraken, belletjes en e-mails met Avalon hebben ze, in samenwerking met producent Roma, voor ons een maatwerkoplossing voorzien en deze is inmiddels gemonteerd. Het monteren ging soepel, alles ziet er prachtig uit en functioneert perfect. Kortom wij zijn heel tevreden klanten.

Aanbevelen: Ja

Ervaring met: Buitenjaloezieën

Dhr. P. vd K.,  8-8-2021

Onze vertrouwde leveranciers

logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo