Onze Showroom

Een investering die uw leven kan veranderen wilt u natuurlijk zelf eerst persoonlijk ervaren. Om u de mogelijkheden van Avalon optimaal te kunnen tonen hebben we diverse systemen gepresenteerd in onze ruime, sfeervolle showroom.

Daarnaast willen we graag weten welke zaken voor u belangrijk zijn. Een gesprek met één van onze adviseurs gaat daarom niet alleen over het product, maar dient ook om u beter te leren kennen, zodat onze medewerkers samen met u kunnen komen tot de best passende invulling voor uw situatie.

Natuurlijk bent u van harte welkom om vrijblijvend onze showroom te bezoeken om een beeld te krijgen van de vele mogelijkheden. We leiden u dan graag even rond. Voor een adviesgesprek op maat werken we uitsluitend op afspraak. Zo weet u zeker dat onze adviseurs uitgebreid de tijd voor u kunnen nemen om samen met u, onder het genot van een heerlijk kopje koffie, uw wensen in kaart te kunnen brengen.

Openingstijden

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag 11:00 – 17:30
  • Woensdag 11:00 – 17:30
  • Donderdag 11:00 – 17:30
  • Vrijdag 11:00 – 17:30
  • Zaterdag 10:00 – 15:00
  • Zondag Gesloten

Adviesgesprek uitsluitend op afspraak

Klanten aan het woord

“Ik heb Avalon ervaren als een vriendelijke, professionele en betrouwbare partij!”

Ik ben erg blij dat ik heb gekozen voor het bedrijf Avalon voor het plaatsen van mijn terrasoverkapping. Vanaf het allereerste contact zijn mijn ervaringen zeer positief. Eigenaresse Daniëlle heeft alle tijd genomen om mijn wensen echt goed inzichtelijk te krijgen en daar een passend aanbod op uit te brengen. Maar ook de service bij het inmeten en plaatsen van de terrasoverkapping waren erg goed: zeer vriendelijke en professionele monteurs. Ook reageerden ze snel op e-mails met aanvullende vragen die ik nog had gedurende het traject. Ik zou Avalon echt van harte aanbevelen bij iedereen!

Aanbevelen: Ja

Ervaring met: Terrasoverkappingen, buitenzonwering (accessoires)

Mevr. L. B., 15-11-2021

 

Klik op het logo van Klantenvertellen en lees hoe onze klanten de samenwerking met Avalon beoordelen

Onze vertrouwde leveranciers

logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo