Werkwijze

In 5 stappen naar een prachtig eindresultaat

Bij Avalon denken we graag met u mee om te komen tot de best passende maatwerkoplossing voor uw terras en/of raampartijen. Als u uw product(en) van uw dromen heeft gevonden gaan onze vakmensen vervolgens met passie voor u aan de slag. Een complete invulling van A tot Z om uw dromen om te zetten in een prachtig eindresultaat.

Stap 1
Bezoek onze showroom

Om u onze vele mogelijkheden te tonen en uw wensen goed in kaart te kunnen brengen ontvangen wij u graag in onze sfeervolle showroom, waar u door onze adviseurs in alle rust wordt begeleid. We werken zoveel mogelijk op afspraak, zodat we uitgebreid de tijd voor u kunnen nemen om u zo goed mogelijk van het beste advies te voorzien.

Stap 2
Een eerste prijsindicatie

Op basis van uw wensen maken we vervolgens een zo nauwkeurig mogelijke prijsindicatie. Deze bespreken we graag persoonlijk met u om zeker te zijn dat ons voorstel helemaal overeenkomt met uw ideeën.

Stap 3
Bezoek aan huis

Onze productspecialist bezoekt uw locatie, waar alle details van uw keuze nog eens duidelijk met u worden doorgesproken en de montage-situatie uitgebreid wordt geanalyseerd. Hier wordt dan ook bekeken of er nog eventuele hulpmaterialen benodigd zijn om onze oplossing(en) kwalitatief te kunnen installeren. Hierna ontvangt u van ons de finale offerte. Na uw goedkeuring gaan we vervolgens voor u aan de slag.

Stap 4
Bestelling van uw producten

We zetten uw wensen zo snel mogelijk om in een bestelling bij (één van) onze kwaliteitsleveranciers. Aangezien alles volledig voor u op maat gemaakt wordt, dient u rekening te houden met een levertijd van ca. 6-10 weken, afhankelijk van de leverancier, het type product, de complexiteit en het seizoen. Als we na afloop van de levertijd de producten in het magazijn van Avalon hebben ontvangen, worden deze nog eens gecontroleerd aan de hand van onze bestelling. Hierna nemen we contact met u op voor het plannen van een afspraak voor de installatie door onze opgeleide medewerkers.

Stap 5
Oplevering

Nadat de installatie door onze vakmensen is voltooid, lopen we alles nog even grondig na en nemen uiteraard alle verpakkingsmaterialen weer mee. Hierna is voor u het moment aangebroken om te gaan genieten van het resultaat. Met de kwaliteitsproducten van Avalon bent u gegarandeerd verzekerd van jarenlang comfort en gebruiksgemak. Uw adviseur in de showroom neemt na afloop altijd nog even contact met u op om uw tevredenheid te polsen. En zoals u dat van ons mag verwachten staat we uiteraard ook voor u klaar om service te verlenen of onderhoud en/of reparaties uit te voeren mocht dit ooit nodig zijn.

Klanten aan het woord

TOP van begin tot eind!
Klik op het logo van Klantenvertellen en lees hoe onze klanten de samenwerking met Avalon beoordelen

Onze vertrouwde leveranciers

logo
logo
logo
logo
logo
logo