Hoelang duurt het maken van luxe buitenverblijven?

Exclusieve buitenverblijven zijn volledig maatwerk. Dit betekent dat u nagenoeg alles zelf kunt bepalen. Van materiaalkeuze tot aan de invulling van de accessoires, het is uw droomverblijf. Dit betekent dat het een erg uitgebreid proces kan zijn. Vraagt u zich af hoelang het maken van luxe buitenverblijven duurt? Wij vertellen u hoe u snel kunt beschikken over een luxe buitenverblijf.

Hoe gaat het maken van luxe buitenverblijven in zijn werk?

We vertellen u in onze sfeervolle showroom graag uitgebreid over de talloze mogelijkheden en hoe lang het maken van luxe buitenverblijven duurt. Een luxe buitenverblijf is exclusief maatwerk, waardoor elk traject logischerwijs begint met het inventariseren van uw wensen. Daarna maken we aan de hand van uw wensen een eerste voorstel, die we persoonlijk met u zullen bespreken. Uiteraard wordt dan ook al rekening gehouden met eventuele accessoires. Als u nog iets wilt wijzigen, passen we het voorstel op maat voor u aan.

Zodra ons voorstel u concreet aanspreekt en alle details zijn ingevuld, wordt uw situatie op locatie bekeken, het buitenverblijf vakkundig ingemeten en alle benodigde onderdelen in bestelling geplaatst. Voor dit onderdeel van het proces is doorgaans de meeste tijd nodig. Alles komt namelijk erg precies en het totale plan wordt met de grootste zorg samengesteld. Om het buitenverblijf zo goed mogelijk op uw wensen te laten aansluiten, maken we alleen gebruik van de meest hoogwaardige kwaliteitsmaterialen.

Het bouwproces op locatie wordt, nadat alle materialen zijn geleverd, vervolgens uitgevoerd door onze vakexperts. Met hun jarenlange ervaring is voor het installeren van uw droomverblijf niet veel tijd nodig. Vaak is dit bouwproces in minder dan één week voltooid en kunt u snel genieten van uw luxe buitenverblijf. Van het eerste adviesgesprek in de showroom tot aan het daadwerkelijke eindresultaat op locatie dient u rekening te houden met een traject van enkele maanden.

Het mooiste resultaat

Vanaf het moment dat uw buitenverblijf door ons is geïnstalleerd, zal dit uw meest geliefde plek in uw eigen omgeving worden, voor uzelf of samen met uw gasten. Bij Avalon gaan we verder dan alleen uw vraag. We kijken niet alleen naar onze mogelijkheden, maar houden ook rekening met uw overige wensen. Zo streven we naar een heldere communicatie met eventuele andere partijen, zoals een tuinarchitect, aannemer, hovenier of vijverbouwer om uw buitenverblijf zo fraai mogelijk in uw tuin te integreren en uiteindelijk te komen tot het beste resultaat voor u!

Inspiratie

Met een luxe buitenverblijf of een luxe overkapping verlengt u de seizoenen en geniet u optimaal in eigen tuin. Zo’n exclusieve investering wilt u natuurlijk zelf eerst persoonlijk ervaren. Om u een zo goed mogelijk beeld te geven en de sfeer en ruimte te ervaren, nodigen we u uit om een bezoek te brengen aan onze sfeervolle showroom. Hier wordt u geïnspireerd en kunnen we alle mogelijkheden bespreken. In het adviesgesprek kunnen wij ook een betere indicatie geven van de duur van het proces.

Meer weten over onze exclusieve buitenverblijven?

Nu u weet hoe lang het maken van luxe buitenverblijven duurt, vertellen we u graag meer. Wilt u maximaal genieten van een comfortabel (buiten)leven in luxe en bent u geïnteresseerd in één van onze exclusieve buitenverblijven? Neem gerust contact met ons op. Ook kunt u online een afspraak maken voor een adviesgesprek. We voorzien u graag van informatie én inspiratie.